Steriltekniker

Steriltekniska enheten Jönköping, Länssjukhuset Ryhov

Är du strukturerad, systematisk och tekniskt lagd? – Då kanske du är den som vill vara med och utveckla vår verksamhet!  

Vi söker

Vi söker nu en ny medarbetare till Steriltekniska enheten som är en del av operations- och intensivvårdskliniken. Vi tror att du är utbildad steriltekniker eller har annan  utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten innefattar dag- och kvällstjänstgöring. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med att patientsäkra invasiva instrument till sjukhus, primärvård, tandvård och privata företag. Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare på Steriltekniska enheten vara en viktig kugge så att hela processen fungerar. Vi ligger i framkant gällande att kvalitetssäkra vår verksamhet. Vi handhar även instrument till robotoperationer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som steriltekniker hos oss får du arbeta med instrumenthantering med renhets- och funktionskontroll. Iordningsställande av instrument/instrumentgaller och godkännande av de processer som ingår i verksamheten. Vi använder oss av ett datasystem, T-Doc som uppfyller kraven på dokumentation och spårbarhet. Utöver nämnda arbetsuppgifter förväntas du även bidra till att verksamheten bedrivs i enlighet med uppställda mål och att den utvecklas i takt med vetenskap, regelverk och gällande standard.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i tjänsten som steriltekniker hos oss tror vi att du som person är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Flexibilitet, samarbetsförmåga och kunden i fokus är viktig då vi hela tiden arbetar för att tillgodose verksamheternas behov. Vi arbetar mycket med förbättringsarbete för att utveckla verksamheten och patientsäkerheten, det förutsätter vi att du också vill delta aktivt i. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Peter Stepán, telefon 010-242 12 93 (semester vecka 29-31). Fackliga företrädare: Vision, Ing-Marie Svensson, telefon 010-242 29 52. Kommunal, Eva Lotta Lindgren telefon 010-242 29 90.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill söka tjänsten som steriltekniker hos oss! Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Steriltekniker Tillbaka till lediga jobb