Sjuksköterska

Smärtenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du vår nya kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska  med intresse av att arbeta inom området smärta och smärtbehandling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, förlagt måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.    

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats och vi kommer inom de närmaste åren att flytta till nybyggda lokaler.

Vi tycker det är viktigt att du utvecklas i din yrkesroll inom området och för att främja detta deltar vi årligen i nationell smärtkongress.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet som sjuksköterska på smärtenheten består dels av mottagningsarbete samt konsultverksamhet mot slutenvården och primärvården. I arbetet ingår även telefonrådgivning, utbildning och undervisning inom specialistområde smärta. Du kommer att ingå i ett team bestående av specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterska.

För att du ska trivas hos oss

Du är flexibel och har förmåga att arbeta självständigt. Vi värderar högt att du kan samarbeta, lyssna och kommunicera med andra. Du ska verka till att patienterna får ett bra bemötande, bedömning  och plan för sin smärtbehandling. Tillsammans med teamet ska du medverka till en effektiv och väl fungerande smärtmottagning och du känner ansvar att tillsammans med övriga på enheten se till att verksamheten planeras optimalt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av Vårdenhetschef Helén Karlsson, tel 010-243 56 88. Fackligt ombud för Vårdförbundet är Emma Hugosson, tel 010-243 55 90.

Sista ansökningsdag är den 10 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb