Administrativ samordnare

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö

Då vår nuvarande administrativa samordnare går vidare till nya spännande utmaningar söker vi nu en ny medarbetare att axla rollen! Är det du? Välkommen att söka dig till oss på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Nässjö. 

Vi söker

Dig som har en vårdadministrationsutbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet av vårdadministrativt arbete. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt intresse för IT-frågor är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt i Officepaketet. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande arbete med ett nära samarbete med flera yrkesprofessioner. Vi satsar på en god introduktion med möjlighet till kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Att vara administrativ samordnare hos oss innebär att du dels arbetar med vårdadministratörsuppgifter, dels är du ett administrativt stöd till områdeschef och biträdande områdeschef. Det kan exempelvis vara APT-anteckningar, prestatonsattestering av fakturor och utveckling och utformning av rutiner för jämlika vårdprocesser. Du ansvarar för hantering av "daglig styrning" och samordning av enhetens vårdadministration och rapportering av avvikelser. Vid introduktion av nya medarbetare bidrar du med information i verksamhetens system, utrustning och applikationer samt behörighetsregler. 

Du behöver ha körkort för tjänsten. 

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och kan självständigt driva dina arbetsuppgifter. Du tycker om att ge bra service, planerar och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär ett nära samarbete med behandlare såväl som områdeschef och biträdande områdeschef vilket ställer krav på god samarbetsförmåga, lyhördhet och att du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Då områdeschef Karolina Johnsen har semester under vecka 28-31 är du välkommen att kontakta Hr-konsult Moa Törnqvist för mer information om tjänsten, Tfn: 010-242 12 57, mail: moa.tornqvist@rjl.se Facklig företrädare för Vision är Jennie Elm, tfn: 010-242 50 24. 

Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2018. Intervjuer kommer i första hand hållas under vecka 32-33. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ samordnare Tillbaka till lediga jobb