Biomedicinsk analytiker

Transfusionsmedicin/laboratoriemedicin

Söker du ett stimulerande arbete där ditt arbete gör skillnad? Vi söker just nu en biomedicinsk analytiker till transfusionsmedicin. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt och utvecklande arbete med kontinuerlig kompetensutveckling. Välkommen till oss!

Vi söker

Dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har goda svenska kunskaper i tal och skrift. Erfarenhet inom området är meriterande.  För tjänst på transfusionsmedicin är C-kurs i transfusionsmedicin samt körkort meriterande.  

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning heltid med tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse. I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På Transfusionsmedicin får du arbeta med komponentberedning, serologiverksamhet och ta hand om blodgivare. Du kommer även arbeta i laboratoriemedicins blodbuss inom Jönköpings län.

För att du ska trivas hos oss

Har du en god social förmåga att möta blodgivare och patienter samt kunder på avdelningar/mottagningar som vi samarbetar med. Du är lugn och stabil och arbetar bra med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och har förmåga att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver. Vidare har du ett gott omdöme och kan göra rätt avvägningar och prioriteringar. Då verksamheten ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef för transfusionsmedicin Madelaine Andersson, tfn 010-242 23 75. Facklig företrädare för vårdförbundet Maya Toubia, tfn 010-243 52 70.

Sista ansökningsdag är den 180816. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb