Specialistläkare Anestesi- och Intensivvård

Operations- och Intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är Specialistläkare till vår Operations- och Intensivvårdskliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsmiljö och arbetstrivsel står högt på vår agenda och vi tror att du kommer att trivas med arbetsvillkor, kollegor och arbetskamrater. Vi anstränger oss för att möta individens önskemål i såväl schemaplanering som i den kontinuerliga och självklara kompetensutvecklingen. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av intensivvård liksom anestesiarbete på och utanför operationsavdelningen.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss bör du vara engagerad och tycka om att arbeta med akutsjukvård, kunna hantera akuta situationer, kunna leda ett team, ha en god arbetsmoral, ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt vara vetgirig och kvalitetsmedveten. Tjänsten innebär även jourarbete kvällar, nätter och helger. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus. Patienterna på vår klinik ska få rätt vård och behandling i rätt tid utifrån sina behov.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av läkarchef Patrick Byrd, 010-242 29 59, och verksamhetschef Martin Holmer, 010-242 29 75. Facklig företrädare är Maria Häggström, 010-242 29 41.

Sista ansökningsdag är den 7 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Specialistläkare Anestesi- och Intensivvård Tillbaka till lediga jobb