Underläkare Anestesi och Intensivvård

Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan som underläkare hos oss!

Vi söker

Vi söker nu en legitimerad läkare till Operations- och Intensivvårdskliniken på Länssjukhuset Ryhov. Anställningen som underläkare är tidsbegränsad till 9-12 månader med målet inställt på en förlängning i form av en tillsvidaretjänst som ST-läkare. Tillträde under hösten 2018.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 9-12 månader med mål att vikariatet ska omvandlas till en ST-tjänst. Du kommer redan under vikariatet att få en handledare och få påbörja ST-kurser som om du hade en ST-tjänst. Vår målsättning är sedan att erbjuda en högkvalitativ ST-utbildning inom anestesi- och intensivvård och därmed en god kompetens som sedan byggs på genom hela arbetslivet. Arbetsmiljö och arbetstrivsel står högt på vår agenda och vi tror att du kommer att trivas med arbetsvillkor, kollegor och arbetskamrater. Det finns möjligheter att bedriva forskning under och efter din ST-utbildning.   Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av intensivvård liksom anestesiarbete på och utanför operationsavdelningen.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss bör du vara engagerad och tycka om att arbeta med akutsjukvård, kunna hantera akuta situationer, kunna leda ett team, ha en god arbetsmoral, ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt vara vetgirig och kvalitetsmedveten. Viktigt är också ett gott omdöme och att man ber om hjälp i rätt läge. Tjänsten innehåller även jourarbete förlagd till kvällar, nätter och helger. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av läkarchef Patrick Byrd, 010-242 29 59, och verksamhetschef Martin Holmer, 010-242 29 75. Facklig företrädare är Maria Häggström, 010-242 29 41.

Välkommen med din ansökan till ett vikariat som underläkare hos oss! Sista ansökningsdag är den 7 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Underläkare Anestesi och Intensivvård Tillbaka till lediga jobb