Är du vår nya Undersköterska?

Ortopediska Vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Trivs du i arbetet att omvårda andra människor? Är du sugen på att prova på din nästa utmaning inom arbetslivet? Sök då tjänsten som undersköterska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta på den ortopediska vårdenheten med oss i vårt härliga team! Tjänsten är tillsvidare på 75% med tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse och är förlagd både dag, kväll och helg. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I ditt arbete som undersköterska arbetar du bland annat med optimering i samband med operation, det vill säga att du ansvarar för den basala omvårdnaden inför och efter själva ingreppet. Du arbetar även aktivt med rehabilitering tillsammans med patienten där områden som mobilisering, nutrition och förebyggande arbete för att förhindra trycksår och vårdrelaterade infektioner ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är lugn och stabil, även i stressande situationer. Du arbetar bra med andra människor och är serviceinriktad. I din arbetsroll planerar och organiserar du ditt arbete självständigt, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-243 59 82 eller biträdande verksamhetschef Lena Lewenhaupt, 010-243 53 93. På grund av semestertider kan möjligheten till kontakt vara något begränsad. Facklig företrädare för Kommunal är Darick Wardh eller Anita Gustavsson, 010-243 58 10. Sista ansökningsdag är den 22 juli 2018, men vi tar gärna emot din ansökan tidigare. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du vår nya Undersköterska? Tillbaka till lediga jobb