Tandsköterska, Norrahammar Folktandvård

Norrahammar Folktandvård

Utveckling är viktigt för oss! Vi tar oss gärna an nya utmaningar genom att vara testklinik för nya program eller arbetssätt. Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och har ett gott rykte bland våra studenter.

För att lära känna kliniken och titta på bilder från vår vardag klick dig vidare till Jobba på Norrahammar Folktandvård.

Vi söker dig Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken eller vana av att arbeta med barn. Har du körkort och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt men det är inget krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län. Eftersom det är viktigt för oss att du mår bra erbjuder vi ett förmånligt friskvårdsbidrag för alla Folktandvårdens medarbetare.

Det här får du arbeta med Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete.

För att du ska trivas hos oss Du är van vid att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor möter du dagens utmaningar. Du värdesätter gott samarbete och i kontakt med andra är du en lyhörd lyssnare som lätt gör sig förstådd. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående och du anpassar ditt bemötande till varje unik situation.

I ditt arbete säkerställer du behov och anstränger dig för att tillgodose dem. När dagen får ändrade förutsättningar behåller du lugnet och ser nya möjligheter med förändringarna.

För att uppnå resultat planerar och prioriterar du bland dina arbetsuppgifter. Du sätter egna mål som du följer upp och utvärderar. Du är trygg i din roll och har förmågan att skilja på det personliga och professionella.

Detta värderar vi högt Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Vill du veta mer om vår vision, värderingar och mål? Välkommen att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Helene Stridkvist på 010-242 39 61 eller klinikchef Agneta Vinge på 010-242 39 60.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2018. Urval och intervjuer sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Norrahammar Folktandvård Tillbaka till lediga jobb