Gymnasielärare naturbruk

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du arbeta tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Tjänsten är tillsvidare med tillträde höstterminen 2018 och med omfattning på 50-100% beroende på önskemål och upplägg.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

 Du som söker tjänsten är behörig med lärarlegitimation, men vi är också intresserade av dig med annan kompetens inom naturbruksområdet. Du är en trygg person som trivs med rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete.

Övriga krav

  • B- körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Datorvana

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666. Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt, 010-24 42 638. Lärarförbundet, Nicklas Westgård, 010-24 426 82.

Sista ansökningsdag är 27 juni 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Gymnasielärare naturbruk Tillbaka till lediga jobb