Diabetessjuksköterska

Gislaveds vårdcentral

Vill Du vara med och fortsätta att utveckla Gislaveds vårdcentral med Anderstorps- och Hestras filialer, då är Du välkommen att söka dig till oss!

Vi söker

Vi söker legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i diabetes eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig

  • Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
  • Individuell kompetensutveckling
  • En bra, härlig och kompetent personalgrupp
  • Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Att arbeta hos oss innebär ett spännande och varierat arbete i högt tempo med telefonrådgivning, mottagningsarbete och viss tjänstgöring på jourcentralen i Värnamo. I telefonrådgivningen ingår rådgivning och bokning av läkartider. Mottagningsarbetet innebär att samarbeta med läkare, kalla patienter och ta emot patienter som kommer oanmälda till vårdcentralen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga sköterskor och andra professioner på vårdcentralen.   Eftersom vi behöver förstärkning till vår diabetesmottagning så bör du ha intresse av och kunskap kring att arbeta med diabetespatienter. Diabetessköterskan arbetar med egen mottagning vissa dagar i veckan.   Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning. Detta uppnås genom gott bemötande till våra patienter och bra processer i vårt arbete. Som sjuksköterska hos oss får du en viktig roll, både i bedömningar i telefon och i mötet med patienten. Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-244 20 94 eller sköterskesamordnare Marketta Hauta-Aho tfn 076-938 21 12. Facklig företrädare för Vårdförbundet Eva Georgesson, tfn 070-329 39 80. Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 30 juni. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Diabetessjuksköterska Tillbaka till lediga jobb