Vår nya Barnmorska, är det du?

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du utvecklas i din profession som barnmorska? Är du redo för att pröva dina vingar och ta dig an din nästa utmaning i arbetslivet? Då är det dig vi söker!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som vill var en del av vårt härliga team! Tjänsten är tillsvidare med tillträde 2018-09-03 eller efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras och det finns även möjlighet med rotationstjänst mot kvinnohälsovården.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med positiva kollegor och stor gemenskap! Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina erfarenheter. Vi har önskeschema och arbetar utifrån en poängmodell. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/.

Det här får du arbeta med

Som barnmorska hos oss arbetar du i team, har varierande arbetsuppgifter och träffar kvinnor i livets alla skeden, från det nyblivna föräldraparet till cancerpatienter i livets slutskede. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. Dessutom får du möjligheten att tillsammans med undersköterskan stötta föräldrar i sin roll och ta hand om det nyfödda barnet. På denna lagom stora förlossningsklinik värnar vi om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som barnmorska utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. I det dagliga arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Du får ett varierande arbete genom dag/kväll/nattpass och rotation mellan klinikens enheter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, samarbetar bra med andra men som ändå har mod att agera efter din egen övertygelse. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt samt är noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår utveckling ska styras av kunskap, erfarenhet och sunt förnuft där medarbetare är med och utvecklar. Vi ska erbjuda en god arbetsmiljö där medarbetarna mår bra, känner sig engagerade och stimulerade och våra värderingar ska vara grundade från ett humanistiskt perspektiv med allas lika värde.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Linderholm, 010-244 73 44. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinger, 010-244 73 50. Sista ansökningsdag är 8 juli 2018. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vår nya Barnmorska, är det du? Tillbaka till lediga jobb