Är du vår nya Rehabiliteringsspecialist?

Verksamhetsstöd HR, Kirurgisk vård

Vill du bli vår nya specialist inom rehabilitering och berika vårt härliga gäng inom Kirurgisk vård? Fortsätt då att läsa så berättar vi mer!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad personalvetare/HR, folkhälsovetare, socionom, beteendevetare eller har annan relevant högskoleexamen. Har du goda kunskaper inom arbetsrätten och tidigare erfarenheter av att driva egna rehabiliteringsärenden ser vi det som meriterande. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde efter överenskommelse. Då vi har våra tre sjukhus i Eksjö, Jönköping och Värnamo kan placeringsort diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Det härliga med att få arbeta i Region Jönköpings län är att oavsett vilken yrkeskategori man har, så är man med och bidrar till helheten. Förutom en trevlig arbetsplats med engagerade HR-kollegor inom Kirurgisk vård, kommer du att ingå i Team hälsa och arbetsmiljö. Teamarbetet ger dig möjlighet att utveckla våra arbetssätt samt en individuell kompetensutveckling. Då våra sjukhus finns på tre orter kommer du att få varierade arbetsdagar och många nya möten.  

Utöver detta erbjuder vi våra anställda generösa anställningsförmåner, vad sägs om att exempelvis hyra en elcykel till bruttolöneavdrag? Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som rehabiliteringsspecialist är ditt mål att proaktivt arbeta med arbetsmiljöfrågor, friskhetsfaktorer, systematiskt arbetsmiljöarbete samt rehabiliteringsprocessen. Med din specialistkompetens kommer du att arbeta som stöd för våra chefer i bland annat rehabiliteringsprocessen. Du kommer att samverka med olika aktörer såsom Region Jönköpings läns Arbetsmiljöenhet, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Dina arbetsuppgifter kommer även innehålla arbete med tidiga insatser och hur vi som arbetsgivare kan göra för att minska ohälsan. I rollen behöver du omvärldsspana och hålla dig uppdaterad inom gällande lagar och avtal. Vi arbetar mycket med videomöten, men ser det personliga mötet som oerhört viktigt i rehabiliteringsprocessen. Eftersom vi träffar många personer på olika platser i organisationen förekommer en del resor under arbetstid och B-körkort är ett krav.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och därför behöver du tycka om att arbeta självständigt. Vi tror att du är strukturerad och van att driva processer framåt och till avslut. Vidare tror vi att du som person är trygg och stabil med självinsikt, har lätt för att skapa nya relationer och är tydlig i din kommunikation. Eftersom arbetet periodvis kan vara intensivt är det viktigt att du har förmåga att prioritera på ett effektivt sätt samt ta av dig arbetsgivarhatten innan du går hem för dagen - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om detta får dig att trivas, tror vi att vi är rätt arbetsgivare för dig. Tillsammans kan vi göra skillnad!   

Detta värderar vi högt

Region Jönköpings läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Målet är bästa möjliga vård och en jämlik hälsa. Vården ska vara personcentrerad och säker och ges utifrån samma förutsättningar i hela länet. Vi satsar på hälsa för livet. För att nå hit arbetar vi med ständiga förbättringar och fokus på kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Frida Lundstedt, 010-242 13 06. Facklig företrädare för SACO är Fadia Restom, 072-554 80 38.

Beskriv i ditt personliga brev på vilket sätt du tidigare har arbetat med rehabiliteringsarbete. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande! Sista ansökningsdag är den 21 juni 2018. Den första intervjun sker löpande under vecka 24 och 25. Den andra intervjun genomförs vecka 27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du vår nya Rehabiliteringsspecialist? Tillbaka till lediga jobb