Receptionist, Värnamo Folktandvård

Värnamo Folktandvård

Nu stärker vi upp vårt team med en receptionist. Är du bra på IT och tycker om service och människor kommer du trivas i denna roll. Välkommen att söka till oss!

Vill du se bilder från kliniken och läsa mer om oss? Klicka dig gärna vidare till Jobba på Värnamo Folktandvård.

Vi söker

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av receptionistarbete, kanske även är utbildad i tand – eller sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt i Officepaketet. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i journalsystemet T4. Körkort är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Alla Folktandvårdens medarbetare får ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Det här får du arbeta med

Ditt huvudsakliga uppdrag innefattar vanligt förekommande arbetsuppgifter som tillhör en reception. Du ger god service till patienter både i telefon och i receptionen. Ett axplock av allt du gör är att kalla och ta emot patienter, ta fram rapporter, bevakar listade patienter och är klinikens IT-ombud.

För att du ska trivas hos oss

Receptionen är klinikens ansikte utåt och mittpunkten för verksamheten. Din dag är händelserik och du har mycket patientkontakt. Som receptionist är du första kontakten för alla våra besökare. Du förstår din roll som klinikens ambassadör och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du värdesätter gott samarbete och i mötet med andra är du uppmärksam och tillmötesgående. Du tar initiativ till lösningar på vardagens utmaningar och arbetar lika bra självständigt som tillsammans med andra.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Karin Sahlberg eller klinikkoordinator Ragnhild Adamsson, 010-244 81 31. 

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson, 010-2423850.

Sista ansökningsdag är den 1 juli 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.  

Sök jobbet som Receptionist, Värnamo Folktandvård Tillbaka till lediga jobb