Administratör

Folkhälsa och sjukvård, Region Jönköpings län

Sektionen Folkhälsa söker en självständig administratör som trivs att jobba i team med andra yrkeskategorier. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i en kreativ arbetsmiljö vars mål är att främja befolkningens hälsa.

Vi söker Vi söker en administratör med en omfattning på 60 %, tillsvidare med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Du har en relevant utbildning och har erfarenhet av hantering av olika administrativa system. Intresse inom folkhälsoområdet underlättar arbetet.

Vi erbjuder Du erbjuds ett självständigt arbete där du ofta arbetar tillsammans med andra i team. I dina arbetsuppgifter ingår att

  • Administrativt och kommunikativt stödja planering, genomförande och utvärdering av utbildningar och konferenser.
  • Vara en administrativ resurs i arbetet med barns rättigheter och hälsa.
  • Publicera i externwebb och intranät
  • Vara sektionens IT-kontaktperson.
  • Hantera avdelningens funktionsbrevlåda[/list]
  • [list]

Det här får du arbeta med Du kommer att ingå i sektionen Folkhälsa som är en del av avdelningen Folkhälsa och sjukvård på Regionledningskontoret i Jönköping. På Folkhälsa samordnas insatser för att förbättra hälsan i befolkningen, ofta i samverkan med länets kommuner, föreningar, myndigheter med flera. Du blir en administrativ resurs som underlättar och medverkar internt och i samverkan med externa aktörer. Som IT-kontaktperson hjälper du till att säkerställa en god arbetsmiljö.

För att du ska trivas hos oss Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra med andra människor, är noggrann och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta folkhälsochef Jesper Ekberg, 0722-46 86 88 eller e-post jesper.ekberg@rjl.se. Facklig företrädare är Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-24 26588.  Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 20 juni 2018.

Sök jobbet som Administratör Tillbaka till lediga jobb