Konferenskoordinator

Qulturum

Vi söker

Vi söker en konferenskoordinator till våra nationella och internationella konferenser

Vi erbjuder dig

Qulturum är Region Jönköpings läns gemensamma utvecklingsenhet som stödjer regionens verksamheter i frågor som rör kvalitets-, kompetens- och ledarutveckling. I Qulturum huset finns också Futurum, Akademin för hälsa och vård, den enhet inom regionen som ansvarar för administration av forskning och studenter i klinisk praktik samt primärvårdens forsknings- och utvecklingsverksamhet. Dessutom finns område Vårdcentralerna Bra Liv i vårt gemensamma hus. Tillsammans strävar vi efter att stödja bästa möjliga hälso- och sjukvård i länet.

Tjänsten avser visstidsanställning under 12 månader, deltid 80% och med tillträde snarast.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I arbetet med att koordinera konferenser är det viktigaste att kunna planera, administrera och hantera kontakter. Allt från fakturering till att se över logistik, ansvara för kommunikation, ekonomi, statistik och analys av data. Hanteringen av många interna, externa och internationella kontakter ställer krav på din goda kommunikationsförmåga och din känsla för service.

För att du ska trivas hos oss

Tjänsten kräver eftergymnasial utbildning inom administration och några års arbetslivserfarenhet inom området.

  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av en administrativ roll gärna inom projektledning
  • Du har god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du har god förmåga att kommunicera på engelska såväl i tal som i skrift

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer kontakta Göran Henriks, utvecklingsdirektör, mobil 0706-224515 eller Eva Werner, utvecklingsledare, mobil 0722-321107. Du kan också kontakta fackliga företrädaren Carina Einarsson, Vision, tfn 010-2426588.

Välkommen med din ansökan via nedanstående länk tillsammans med CV samt övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 19 juni 2018. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Konferenskoordinator Tillbaka till lediga jobb