Telefonsjuksköterska

1177 Vårdguiden på telefon

Är du sjuksköterskan med öronen på skaft och gillar att utvecklas och lära dig nytt? Är du sjuksköterskan som kan lyssna och identifiera symtom för att med hjälp av kvalificerat rådgivningsstöd bedöma, ge egenvårdsråd och vägleda rätt i vården? Då ska du söka till oss på 1177 Vårdguiden på telefon, nu med filial i Jönköping!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet av vård och med ett genuint intresse för att vårda på telefon. Vi erbjuder tillsvidareanställning och 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, men vi erbjuder naturligtvis alltid heltid.

Vi erbjuder dig

Som ny hos oss får du en riktad och gedigen introduktion i vårt arbetssätt under de första veckorna. För att säkra kvaliteten har vi kontinuerlig utbildning för alla anställda. Som en del av Region Jönköpings län erbjuds ett generöst utbud av förmåner för alla anställda. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Våra arbetsuppgifter är telefonrådgivning. En stor fördel med vårt arbete är att kunna fokusera på en vårdsökande i taget och lägga all energi på att lyssna, analysera symtombild och motivera åtgärd/råd/hänvisning för den enskilda individen och dokumentera klart innan nästa samtal.

Vårt huvudkontor finns i Nässjö, men vi utvecklar nu med en filial i centrala Jönköping. Skulle du vilja komma förbi för att se hur vi har det och hur vi arbetar så är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Vi ser fram emot din ansökan.

Vi bemannar telefonen alla årets 365 dagar, dag- och kvällstid, medan nattsamtalen hanteras av andra regioner.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är öppen och har lätt för att samarbeta. Vi har ”högt i tak” och lägger stor vikt vid att vi delar med oss av våra olika erfarenheter och kunskaper, det utgör en trygghet och grund i vår verksamhet.

Datorn är vårt arbetsredskap och datorvana är därför en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras i första hand av Enhetschef Anne Lönander 010-243 01 09 eller Sandra Lundholm 010-243 01 07. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist Eriksson som du når via mejl på ulrika.lagerqvist@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Vi kallar löpande till intervjuer under hela ansökningstiden.

Hälsar: Britt, Ulla-Britt, Gunilla, Britt-Marie, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Helena, Anne, Monica, Ann, Cecilia, Ulrika, Ulrika, Cecilia, Pernilla, Åsa, Cecilia, Åsa, Eleonor, Elin, Sandra, Ottilia, Helena, Cecilia, Emma, Jennie, Caritha, Sofie, Karolin, Elisabeth, Olivia, Evelina, Eva, Liselott, Eivor, Lina, Agneta, Patricia och Berit Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb