Undersköterska

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du utbildad undersköterska? Trivs du med ett arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik? Sök då vår tjänst som undersköterska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde efter överenskommelse. Rotation mellan enheterna inom kliniken ingår samt rotation dag/natt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler som ligger på ett plan. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som undersköterska deltar du i omvårdnadsarbetet runt patienten, med allt från att biträda barnmorskan i en normal förlossning fram till palliativ vård av cancersjuka. Då arbetet utförs både på mottagning och vårdavdelning innebär det att du även får hantera akuta situationer vid förlossning eller annan vård. I tjänsten ingår dessutom att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående och samverka med andra vårdgivare samt sociala myndigheter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du utbildad undersköterska. Som person ser vi att du samarbetar bra med andra människor, har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv, värdesätter människors olikheter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. 

Detta värderar vi högt

På kvinnokliniken vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Vi strävar efter goda medicinska resultat och vill använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03 eller vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46. Facklig företrädare för Kommunal är Gunilla Allansson, nås via växel 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 21 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb