Vårdenhetschef

Gislaveds vårdcentral

Dags för en ny utmaning?

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla och forma Gislaved- och Anderstorps vårdcentrals framtid arbete!

Vi söker

En enhetschef till sjuksköterske- och undersköterskegruppen, som tillsammans med den gemensamma ledningsgruppen vill leda, utveckla och kvalitetssäkra vår verksamhet. Befattningen är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du som söker har en vårdrelaterad högskoleutbildning antingen som sjuksköterska, sjukgymnast eller arbetsterapeut. Erfarenhet av ledarskap ser vi som meriterande.

Vi erbjuder dig

  • En tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef. Du kommer att arbeta kliniskt i din grundprofession ca 60%.
  • Individuell introduktion med möjlighet till mentor. 
  • Arbete med duktiga, kompetenta och ansvarstagande medarbetare.
  • Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet det vill säga en god och fin arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I uppdraget som enhetschef kommer du ha personal-, och arbetsmiljöansvar för sjuksköterskor och undersköterskor med uppgift att leda, planera, organisera och samordna det dagliga arbetet i grupperna. Vi arbetar med att utveckla våra vårdprocesser och ser vikten av att ständigt arbeta med utvecklingsfrågor och förbättringar.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som enhetschef hos oss tror vi att du är tydlig, mogen och engagerad i ditt ledarskap. Du trivs med att blicka mot framtiden där du har god förmåga till helhetssyn och ser både verksamhetens och våra olika professioners behov.

Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbestsätt och kan kommunicera det och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Som person är du en positiv värdebärare som månar om ett gott samarbete och en arbetsmiljö där arbetsglädje, trivsel och samverkan är viktigt för dig. Du vågar ta beslut och tar ansvar för dem.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möte, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativetet och nya idéer. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten. På Gislaveds vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-24 42 094 alt. 072-515 89 15. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 - 242 44 64, Vårdförbundet Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80. Kommunal Carina Thålén, tfn 010 - 244 79 31, Vision Christina Flodén, tfn 010 - 242 15 85.

Sista ansökningsdag är den 20 juni. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb