Enhetschef

Gislaveds vårdcentral

Dags för en ny utmaning?

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla och forma Gislaveds vårdcentrals framtid arbete!

Vi söker

Vi söker en enhetschef till rehabenheten, det psykosociala teamet samt vårdadministratörerna, som tillsammans med den gemensamma ledningsgruppen vill leda, utveckla och kvalitetssäkra vår verksamhet. Befattningen är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du som söker har en vårdrelaterad utbildning antingen som vårdadministratör, sjukgymnast, kurator/psykolog, arbetsterapeut eller sjuksköterska. Erfarenhet av chefsarbete ser vi som meriterande.

Vi erbjuder dig

  • En tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef. Du kommer att arbeta i din grundprofession ca 60%.
  • Individuell introduktion med möjlighet till mentor. 
  • Arbete med duktiga, kompetenta och ansvarstagande medarbetare.
  • Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet det vill säga en god och fin arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I uppdraget som enhetschef kommer du ha personal-, och arbetsmiljöansvar för rehab-personalen, det psykosociala teamet samt vårdadministratörerna med uppgift att leda, planera, organisera och samordna det dagliga arbetet i grupperna. Vi arbetar med att utveckla våra vårdprocesser och ser vikten av att ständigt arbeta med utvecklingsfrågor och förbättringar.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som enhetschef hos oss tror vi att du är tydlig, mogen och engagerad i ditt ledarskap. Du trivs med att blicka mot framtiden där du har god förmåga till helhetssyn och ser både verksamhetens och våra olika professioners behov. Du är öppen för förändringar och förbättringar och för att utveckla nya arbetssätt och kan kommunicera det och på så sätt skapa engagemang och delaktighet. Som person är du en positiv värdebärare som månar om ett gott samarbete och en arbetsmiljö där arbetsglädje, trivsel och samverkan är viktigt för dig. Du vågar ta beslut och tar ansvar för dem.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möte, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten. På Gislaveds vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-24 42 094 alt. 072-515 89 15. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 - 242 44 64, Vårdförbundet Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80. Kommunal Carina Thålén, tfn 010 - 244 79 31, Vision Christina Flodén, tfn 010 - 242 15 85.

Sista ansökningsdag är den 20 juni. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb