Driftchef

Regionfastigheter, Fastighetstekniska enheten Öster, Eksjö

Regionfastigheter, fastighetsteknisk enhet söker en driftchef i driftområde Öster.

Vi söker

Vi söker en trygg ledare med en teknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som chef. Du är förtrogen med ekonomi, har en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Uppdraget förutsätter att du är initiativrik och framåtinriktad. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna på högskolenivå inom drift/fastighetsteknik eller liknande. Ingenjörsutbildning inom el- eller VVS-området samt erfarenhet av arbete inom fastighetsdrift är starkt meriterande.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler och sammanhang. Du leder ett team medarbetare bestående av drifttekniker, teamledare, fastighetstekniker och hantverkare. Du ingår i verksamhetsledningen och rapporterar till teknisk chef. Vi är en arbetsplats med många möjligheter där du är en viktig del och förväntas göra skillnad. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som driftchef ansvarar du, tillsammans med biträdande driftchefen för personal, ekonomi samt den tekniska driften av regionens fastigheter i östra distriktet. Huvuduppdraget omfattar ansvar för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av regionens fastigheter där driftsäkerhet och energioptimering prioriteras högt. Du arbetar tillsammans med våra skickliga medarbetare som dagligen sköter underhåll, reparationer och service av våra fastigheter och hyresgästanpassad utrustning. För rätt person finns det stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten på såväl strategisk som operativ nivå.

Du utgår från Eksjö sjukhus där större delen av ditt arbete är förlagt. Arbetet innefattar även ansvarsområden utanför Höglandssjukhuset så som Tranås, Vetlanda och Nässjö, varför resor inom distriktet förekommer.

För att du ska trivas hos oss

Du har förmåga att arbeta både operativt och strategiskt, såväl fastighetsekonomiskt som organisationsmässigt. Du är kommunikativ som ledare och entusiasmerar och utvecklar dina medarbetare. Du har pedagogisk insikt och empatisk förmåga samtidigt som du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du ser helheter och omvandlar mål och visioner till konkret handling samt hittar enkla lösningar på komplexa problem. Du har också mod att fatta beslut i pressade situationer.  Vidare är du utåtriktad och självgående med ett övertygande sätt samtidigt som du är bra på att arbeta tillsammans med andra. Struktur, noggrannhet och kvalitet är viktigt för dig.  

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Ulf Brengdahl Sjöberg, tfn 073-822 44 70, teknisk chef, om du har frågor kring tjänsten. Facklig företrädare är Sune Carlsson, Sveriges ingenjörer, 010-242 27 19 och Brigitte Gustafsson, Vision, 010 - 242 51 74   Välkommen med din ansökan senast den 22 juni 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Driftchef Tillbaka till lediga jobb