Specialistläkare

Klinisk Kemi/laboratoriemedicin

Till klinisk kemi i Jönköpings regionen söker vi en specialistläkare. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Varmt välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är specialistläkare inom klinisk kemi eller laboratoriemedicin samt har minst ett års erfarenhet. Forskningserfarenhet och kunskap inom transfusionsmedicin och autoimmunitet är meriterande. Erfarenhet inom förbättringsarbete och pedagogisk utbildning är meriterande. Körkort är önskvärt för tjänsten då resor inom länet förekommer.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning och dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare arbetar du med medicinska bedömningar av analysresultat samt hantering av patientfall och oväntade händelser på laboratoriet. Tjänsten innebär övergripande ansvar för utveckling och underhåll av analysmetoder och instrument enligt kvalitetskrav. Du ska uppdatera och anpassa riktlinjer inom diagnostik samt identifiera och genomföra förbättringar med eget ansvar. Du kommer fortlöpande utvärdera och utveckla kvalitetsarbete på regionens laboratorier. Du kommer att ta ansvar för presentationer av vetenskapliga och förbättringsarbeten. Att utbilda nuvarande och framtida läkare och medarbetare inom olika yrkeskategorier samt att handleda AT- och ST-läkare ingår i tjänsten. Vidare innebär tjänsten att ingå och arbeta aktivt i multiprofessionellt forum där diagnostik har betydelse. I arbetet ingår mycket kundkontakter och att driva samarbetsprojekt både internt och externt.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt utifrån ett konsultativt arbetssätt. Du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och är tillmötesgående. Du är uthållig och driver processer framåt med uppnått resultat. Du är van att arbeta med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram. Vidare leder, motiverar och strukturerar du arbetet på ett effektivt sätt. Du har erfarenhet att arbeta med komplexa frågor och är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Din pedagogiska förmåga är god och du kan anpassa ditt sätt att förmedla information beroende på mottagare. Du är nytänkande och kan tillföra nya angreppssätt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta medicinsk ansvarig chef Inga Zelvyté tfn 010-242 59 25. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Thorun Frennvall tfn 010-242 24 41.

Sista ansökningsdag är den 2018-08-25. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb