Överläkare/specialistläkare

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom obstetrik och gynekologi som vill arbeta med oss på kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov! Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat där god möjlighet till forskning och utveckling finns genom Region Jönköpings läns enhet Futurum. Från januari 2019 kommer även läkarlinjen finnas på Länssjukhuset Ryhov, något vi verkligen ser fram emot! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare inom obstetrik och gynekologi på kvinnokliniken får du arbeta med varierande uppgifter! Vi arbetar mycket i team och lägger stor vikt vid förbättringsarbete. Vi ger dig möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du själv får utveckla arbetsområden och delta i processarbeten. I tjänsten ingår jourverksamhet och vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper om kirurgi vid jourverksamhet. I rollen som specialistläkare samarbetar du med övriga kliniker i regionen, kvinnokliniken i Linköping och framförallt våra patienter!

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du trygg och stabil i dig själv som person och samarbetar gärna med andra. Du är empatisk och har förmågan att behålla ditt lugn även i stressande situationer. I din yrkesroll har du förmåga att fatta snabba beslut och prioritera dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Kvinnoklinikens vision är ”Ständigt bättre tillsammans - för ett bra liv”. Vårt uppdrag är patientsäker diagnostik, behandling och vård vid graviditet, förlossning med eftervård, gynekologiska sjukdomar och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 010-242 14 58. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Sandra Lindström, 010-242 85 36. Sista ansökningsdag är den 18 juni 2018. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare Tillbaka till lediga jobb