Ekonomisekreterare

Stora Segerstad Naturbrukscentrum

Vi söker

Vill du bli en del av vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för gymnasieeleverna vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum? Tjänsten är tillsvidare med en tjänstgöringsgrad på 80-100%. Tillträde i augusti 2018 eller enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Det här får du arbeta med

Ekonomisekreteraren hos oss har en central roll i budgetarbetet samt sammanställa och medverka i resultatuppföljning och prognosframtagning. Du är ett stöd till våra olika verksamhetsgrenar och ansvarar för fakturering, rekvisitioner, administrerar leverantörsfakturor och vissa beställningar. Vissa andra administrativa uppgifter samt elev- och föräldrakontakter gällande ekonomifrågor ingår också i tjänsten. Du har ett tätt och nära samarbete med regionens ekonomifunktion för att säkerställa att vi följer och utvecklar våra rutiner och processer. Befattningen ingår i vårt administrativa team och rapporterar till verksamhetschef.

För att du ska trivas hos oss

Som skola är vi lite speciella då vi även har produktionsgrenar inom verksamheten. Dels genom vårt skoljordbruk med både djurhållning och växtodling. Dels genom ett skogsbruk både på egna skogar och genom elevarbeten hos externa uppdragsgivare. Vi har dessutom ett elevinternat och olika serviceinrättningar. Det innebär en bredd i arbetsuppgifterna som ger omväxling men som också kräver flexibilitet.   Som ekonomisekreterare hos oss kommer du vara lite av spindeln i nätet med att stötta och följa upp våra olika verksamheter. Du gillar att ha många bollar i luften och har samtidigt förmåga att skapa struktur, ordning och reda samt säkerställa att vi följer våra rutiner och processer. Som person är du stabil och analytisk med en positiv attityd. Du har lätt för att samarbeta och har en utpräglad servicekänsla samtidigt som du kan ge klara direktiv och vågar ifrågasätta.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Du har en ekonomiutbildning i botten kombinerat med några års erfarenhet av arbete inom området. Då rollen är ganska bred vad gäller arbetsuppgifter tror vi även det är en fördel om du har en bredd erfarenhetsmässigt. Du har goda kunskaper i Officepaketet och då framför allt i Excel. Vi använder ekonomisystemet Raindance och erfarenhet av detta är såklart en fördel. Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift och är bra på att kommunicera. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 18 juni 2018. Välkommen med din ansökan. Upplysningar lämnas av verksamhetschef Ulrik Svensson tfn. 0703-400 866 eller ekonomichef Göran Stenström tfn. 0703-475 507. Fackliga representant: Vision Urban Nilsson, tfn 0703-42 43 38.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonomisekreterare Tillbaka till lediga jobb