Länssamordnare

Kommunal utveckling

Vi söker

Länssamordnare för familjecentralerna i Jönköpings län

Vi erbjuder dig

Familjecentralerna är en av våra viktiga samverkansarenor för barn och unga i region Jönköpings län. De enheter som är samordnade och samlokaliserade på familjecentralen är kvinnohälsovård, barnhälsovård, öppen förskola samt socialtjänst. På en familjecentral arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans kring barn och familjer. Tjänsten som samordnare för länets familjecentraler är ny och tillsätts gemensamt av Hälso- och sjukvården i Region Jönköpings län samt skolan och socialtjänsten i Jönköpings läns tretton kommuner. Tjänsten kommer att placeras inom Kommunal utveckling, som är en del av Region Jönköpings län. Som samordnare arbetar du i en kreativ miljö med spännande uppdrag tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor.

Uppdraget är en tillsvidaretjänst med en omfattning på 50 %. Start snarast efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Dina arbetsuppgifter

Som samordnare för familjecentralerna i Jönköpings län har du som uppdrag att arbeta med kvalitetssäkring och utveckling tillsammans med familjecentralerna i länet. Du samordnar behovs- och omvärldsanalys, utvecklingsarbete och uppföljning av verksamheterna samt leder olika nätverk. Fokus kommer att vara på samtliga områden som ingår i familjecentralskonceptet: mödrahälsovård, barnhälsovård, förskola och socialtjänst. Arbetet ska genomföras i nära samarbete med alla samverkande parter.

Din kompetens

Du har relevant högskoleexamen och helst erfarenhet av arbete på, eller i nära samarbete med en familjecentral. Vi tror att du är en person med förmåga att driva processer på ett strategiskt och strukturerat sätt. Du har vana att uttrycka dig väl i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ till och arbetar självständigt med planering, organisering och genomförande, samtidigt som du är lyhörd och flexibel inför ändrade förhållanden. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Frågor och ansökan

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Sofia Lager Millton sofia.lager.millton@rjl.se, tfn 0722 303 307 eller Carin Oldin, carin.oldin@rjl.se, 010-2424178. Välkommen att söka tjänsten via länken. Sista ansökningsdag är den 18 juni.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Länssamordnare Tillbaka till lediga jobb