FoUledare

Kommunal utveckling

Vi söker

FoU-ledare till kommunal utveckling med fokus på frågor om våld

Vi erbjuder dig

Som FoU-ledare arbetar du i en kreativ miljö med spännande uppdrag tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor i ett nära samarbete med länets tretton kommuner. Tjänsterna som FoU-ledare tillsätts antingen som visstidsanställning eller tjänsteköp från din ordinarie arbetsgivare.

Uppdragets omfattning är 50 % med en varaktighet till och med 2020-05-31. Det finns möjlighet att komma överens om en flexibel start i överenskommelse med din nuvarande arbetsgivare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som FoU-ledare inom våldsområdet kommer du att arbeta brett med frågor om våld, och vara expert på området inom hela kommunal utveckling. Du ska arbeta systematiskt, strategiskt och målinriktat med kunskap och kapacitet inom kvinnofridsarbetet i länets kommuner, samt utveckla arbetet med systematisk uppföljning av kvalitet och resultat. Arbetet utgår från en genomförandeplan. Arbetet ska genomföras i nära samarbete med kommunerna, Länsstyrelsen och andra aktörer.

För att du ska trivas hos oss

Du har relevant högskoleexamen och erfarenhet av arbete med liknande frågor. Vi tror att du är en person med förmåga att se helheter, tänka strategiskt och skapa struktur i ditt och andras arbete. Du har vana av att uttrycka dig väl i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ till och arbetar självständigt med planering, organisering och genomförande, samtidigt som du är flexibel inför ändrade förhållanden. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Sofia Lager Millton sofia.lager.millton@rjl.se, tfn 0722 303 307. Välkommen att söka jobbet via länken. Sista ansökningsdag är den 18 juni.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som FoUledare Tillbaka till lediga jobb