Arbetsterapeut/Rehabkoordinator

Tranås vårdcentral

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut med intresse för primärvård! Erfarenhet av primärvård och rehabkoordinering ses som önskvärt för tjänsten.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning där sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål
  • Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter
  • Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på våra vårdcentraler
  • Individuell kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut hos oss kommer du främst att arbeta med rehabkoordinering, poliklinisk mottagning, demensutredningar och gruppbehandlingar. I uppdraget ingår även vårdsamordning där du i samband med att patienter skrivs ut från slutenvården ansvarar för att koordinera patientens vårdplanering. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. I uppdraget ingår att vara enhetens kontaktperson gentemot berörda parter såsom slutenvårdens kliniker, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Kommunen, företagshälsovård med flera.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du som söker är stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du självständigt planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med, och hjälpa andra ser du som en självklarhet och du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till enhetschef Catharina Vik Söderström, tfn 010-243 97 34 alt. 010-243 96 20. Fackliga företrädare för SACO Cajsa Svenler, tfn 010 - 243 97 57.

Sista ansökningsdag är den 1 juli. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut/Rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb