Specialistsjuksköterska operation

Inneliggandesidan, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du arbeta som specialistsjuksköterska på en av Sveriges bästa Operations- och intensivvårdsklinik? Sök då tjänten hos oss!

Vi söker

Vi söker legitimerad specialistsjuksköterska som vill arbeta på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping. Tjänsterna är tillsvidareanställningar där du kan arbeta dag alternativt natt. Tillträde enligt överenskommelse. Kvällar, helger med beredskap och jourtjänstgöring ingår. Du kommer få en mentor som finns för dig under din internutbildning, som sker dagtid måndag-fredag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta i vårt team på inneliggandesidan. Där vi sätter våra mål högt och vår vision är att tillsammans erbjuda operations- och intensivvård i världsklass. Utmanande? Javisst! Men vi jobbar långsiktigt och målmedvetet. Vi har roligt, utvecklas och lär oss tillsammans. Det borgar för en god arbetsmiljö och därmed trivsel. Trivs man och har bra kompetens, då har vi förutsättningar för att erbjudna våra patienter utomordentligt god sjukvård. Som anställd hos oss inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Som specialistsjuksköterska är du en del av ett operationsteam och har en nyckelroll vid operationer. Förutom ansvar för material och hygien faller patientens välbefinnande och integritet under ditt ansvarsområde. Vid operationstillfället assisterar du kirurgen, vilket kräver goda kunskaper inom anatomi, fysiologi och operationsmetoder och -tekniker. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer att arbeta mot många olika specialiteter, exempelvis kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi. Dessutom deltar du i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ser vi att du är strukturerad, har en god samarbetsförmåga, är empatisk och flexibel. Du är strukturerad, stabil och har en hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet samt datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta[_]tf biträdande vårdenhetschef Annica Rengstig tfn: 010-242 59 86[_]och Elin Hansson tfn: 010-242 59 84.[_]Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anders Engdahl och Ann-Marie Forthmeiier tfn: 010-242 29 80.

Sista ansökningsdag är den 30 september.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska operation Tillbaka till lediga jobb