Läkare

Habiliteringscentrum

Vi på Habiliteringscentrum i Jönköping söker en läkare som med engagemang och kvalitet vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi söker

Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri som är intresserad av att arbeta med barnhabilitering. En tillsvidareanställning på 50-100 % med tillträde 2018-08-20 eller efter överenskommelse. Vi letar efter dig som kan blanda ditt självgående arbete med ett gott samarbete tillsammans med andra professioner. 

Vi erbjuder dig

Ett intressant och omväxlande arbete med kompetenta medarbetare. Vi arbetar i tvärprofessionella team med bland annat sjuksköterskor, arbetsterapeuter, logopeder, psykologer och sjukgymnaster.  Som läkare kommer du ingå i Medicinska enheten tillsammans med barnneurologer, vuxenhabiliteringsläkare och specialistsjuksköterskor.  Hos oss finns goda möjligheter till personlig utveckling där den största delen av kompetensutvecklingen består av interna och externa utbildningar. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här

Det här får du arbeta med

Som läkare hos oss arbetar du på Habiliteringscentrum.  Arbetet är under dagtid och innefattar inte jour. I ditt arbete bör du kunna hantera situationer på ett strukturerat sätt där dina beslut styrs utifrån ett tydligt etiskt perspektiv.  Det kommer krävas ett målmedvetet arbetssätt där kvalitet alltid går först. 

För att du ska trivas hos oss

Bör du som person vara trygg och stabil. I din vardag kommer du hela tiden ställas inför nya unika situationer vilket kräver ett organiserat och flexibelt arbetstänk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.  Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef/överläkare  Krzysztof Flejmer, mail: krzysztof.flejmer@rjl.se Facklig företrädare för Läkarförbudet är överläkare  Johan Aronsson, tfn. 010-2424369 Sista ansökningsdag är 2018-06-30 Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare, bemanningsföretag, rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Läkare Tillbaka till lediga jobb