Är du lungläkare eller vill du bli?

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är eller vill bli lungläkare. Medicinkliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping kan bli din framtida arbetsplats.

Vi erbjuder dig

Hos oss har du chansen att arbeta med hela det lungmedicinska området i en miljö där du får utrymme att utvecklas enligt egna önskemål och förutsättningar. Vi bedriver en omfattande diagnostisk verksamhet med viss betoning på cancer. Under våren introducerar vi EBUS-teknologi och sjukhuset öppnar också en PET/CT till hösten. All lungcancerbehandling inom Region Jönköpings län sker hos oss. Vi har även en stor verksamhet för oxygenbehandling och ventilatorbehandling i hemmet.

Oavsett vilken nivå i karriären som du befinner dig på så kan vi erbjuda dig en stimulerande och utvecklande miljö här. Tjänstenivå beror på din utbildningsnivå och erfarenhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med ett tvärprofessionellt arbetssätt. På enheten bedriver vi hela spektrat av lungmedicinsk vård i både öppen och i sluten vård. Möjligheterna till forsknings- och utvecklingsarbeten är goda.

Vi samverkar nära med onkologkliniken och infektionskliniken med regelbundna möten. Vår allergiverksamhet sköts av två allergispecialister.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är lyhörd och delaktig för att skapa förutsättningar för motivation och arbetsglädje bland dina arbetskamrater. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förhållningssätt.

Detta värderar vi högt

Du har ett bra omdöme och i din yrkesroll gör du korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra vården och ge våra patienter den bästa vården.

Så här gör du om du är intresserad

Hör gärna av dig till verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44, eva-lena.enell@rjl.se. Sektionschef för lung-och allergisektionen är Magnus Kentson, 010-242 19 77, magnus.kentson@rjl.se. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Carolin Hägglund, 010-242 91 36, carolin.hagglund@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 30 juni 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du lungläkare eller vill du bli? Tillbaka till lediga jobb