Undersköterska

Neonatalvårdsenheten, barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Vi söker undersköterskor som tycker att det är stimulerande att jobba i ett kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda två tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling med återkommande internutbildningar. Där tränar vi bland annat teamarbete, samarbete och kommunikation med hjälp av simulerade träningar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Klinikens organisation utgår från patientgrupper med likartade vårdbehov, där du som undersköterska har möjlighet till egen utveckling och tillsammans med kunniga medarbetare skapar förutsättningar för en god vård. Arbetsuppgifterna varierar alltifrån neonatal intensivvård till arbete i familjeenheten och neonatala mottagningsverksamhet. Neonatalvårdsenheten arbetar utifrån en familjecentrerad vård, där föräldrarnas medverkan i barnets vård är central.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med barnkompetens. Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom området vård av sjuka barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn är meriterande. För att trivas med jobbet är du en person som är trygg och stabil och som har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du trivs med ett varierat arbetsinnehåll, där akut omhändertagande och intensivvård är en betydande del av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barns och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Maria Ström, 010-242 22 87, och vårdenhetschef Barbro Lundström, 010-242 22 82. Facklig företrädare för Kommunal är Åsa Runnvall, 010-242 22 80. Sista ansökningsdag är den 2 september 2018. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb