Servicepersonal med tjänstgöring vid Gränna vårdcentral

Närservice Jönköping

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Jönköping!

Vi söker

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verksamhet. Du blir anställd vid Närservice Jönköping men den aktuella tjänsten innebär tjänstgöring vid Gränna vårdcentral. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sysselsättningsgrad på 80 % fördelat enligt schema med arbetstider 05.30-12.45 måndag-fredag.

Det här får du arbeta med

Du får chansen att arbeta inom ett brett serviceområde med varierande arbetsuppgifter inom daglig städ. I tjänsten arbetar du nära kund och ansvarar för städningen av vårdcentralen, tandvården samt familjecentralen. Gränna vårdcentral har god samhörighet och du är som servicepersonal varmt välkommen vid övrig personals fika och gemenskap.  

För att du ska trivas hos oss

Hos Närservice räknas stöd och service som dina spetskompetenser. Ditt kunnande och dina erfarenheter kan bli värdefulla tillskott för att stärka bilden av serviceyrket som en viktig del av god och säker vård. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation, är noggrann med kvalitén samt är flexibel och behåller ett lugn i stressiga situationer. Vid Gränna vårdcentral är du ensam i rollen som servicepersonal och det är därför viktigt att du är en person som är bekväm med att vara självgående och har förmåga att själv strukturera och styra över dina givna uppgifter. Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete är detta meriterande.

Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare Sofia Backéus, tfn 010-242 2729 eller serviceledare David Jörgensen, tfn 010-242 4051. Facklig företrädare är Carina Sjögren, tfn 036-32 15 78 .

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 5/6.

Sök jobbet som Servicepersonal med tjänstgöring vid Gränna vårdcentral Tillbaka till lediga jobb