Vårdadministatör

Kirurgkliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och som vill arbeta med oss i vårt team! Tjänsten är ett vikariat på 6 månader. Tjänsten är på heltid med tillträde 1 september.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo. Du blir en del av en härlig arbetsgrupp med god gemenskap.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Tidigare erfarenhet av Cosmic är meriterande. Du deltar också i förbättringsarbeten tillsammans med övrig personal för att skapa en god och säker vård.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett positivt förhållningssätt med en känsla för bemötande, service och kvalitet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tycker om att arbeta självständigt och att ta eget ansvar, men inser samtidigt fördelarna med teamarbete. Du har även god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt är noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kliniken ska tillgodose invånarnas behov av personcentrerad vård och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Gerd Rydh, 010-244 72 09. Facklig företrädare för Vision är Ingela Eskilsson, 010-244 72 86.

Sista ansökningsdag är den 3 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministatör Tillbaka till lediga jobb