Legitimerad sjuksköterska

Slutenvården, Eksjö

Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar? I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska men även dig som är i slutet av dina studier.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som nyutexaminerad ingår du i vårt regiongemensamma introduktionsprogram. Vi värderar en god arbetsmiljö högt med engagemang och trivsel. På avdelningen arbetar vi aktivt med introduktion på arbetsplatsen och våra erfarna handledare väntar med spänning att just du ska söka! Vi tillämpar önskeschema. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner

Det här får du arbeta med

Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Du kommer att medverkan i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef på avdelning A, Camilla Ringborg Johansson 010-2435656 eller till vårdenhetschef på avdelning B, Anna Löfdahl 010-2435672.  Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 010-2435650 (avdelningsstation). Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Varmt välkommen att söka tjänst hos oss. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb