Lagerarbetare

Materialförsörjning, Verksamhetsstöd och service

Söker du ett roligt sommarjobb på dagtid, måndag till fredag? Vi söker ytterligare en lagerarbetare med truckbehörighet till teamet på Materialförsörjning.

Vi söker Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning. Din bakgrund kan variera men vi vill att du har erfarenhet av materialhantering och lagervana. Truckbehörighet enligt TPL10 med klasserna A1-4 är ett krav. Önskvärt att du har ADR-utbildning.

Tjänsten avser ett sommarvikariat på heltid under perioden v.26 - v.33. Det kommer även förläggas en vecka för upplärning före v.26. Efter sommaren finns möjlighet till timvikariat enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med Som lagerarbetare kommer du huvudsakligen att arbeta på vårt lager med kundorderplock, databehandling av order och truckkörning. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat i en god arbetsmiljö. Du arbetar måndag till fredag 7-16 med möjlighet till flextid.

För att du ska trivas hos oss Som person är du noggrann, utåtriktad och trivs att arbete i en grupp som har en hög servicekänsla. Du bör ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad Kontakta gärna depåchef Lennart Johansson, tfn 010-242 27 63, för mer information om tjänsten. Facklig företrädare för Kommunal är Tomas Appelfeldt, tfn vxl 010-241 00 00.

Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är den 28 maj. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan redan idag.

Vi tackar vänligen men bestämt nej, till alla former av rekryterings- och eller annonseringsförslag.

Sök jobbet som Lagerarbetare Tillbaka till lediga jobb