Läkarchef

Psykiatriska kliniken, Jönköping

Psykiatriska Kliniken på Ryhov är i en expansiv fas med fokus på utveckling och förändring. Vi söker dig som vill leda vårt läkarteam och som tillsammans med oss vill anta utmaningen att bli ett föredöme inom svensk psykiatri. Vill du vara med?

Vi söker

Vi söker dig som är överläkare med specialistkompetens inom psykiatri. Erfarenhet av verksamhets-, budget- och personalansvar är meriterande. Relevanta vidareutbildningar inom ledarskap och/eller specialiteten är positivt. Vi söker en stabil ledare som genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet når verksamhetens mål. Du ser helheten, är tydlig, och har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och ser möjligheter i förändringar. Tjänsten är en tillsvidareanställning som överläkare med tidsbegräsat chefsförordnande. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande ledaruppdrag, med möjlighet att utvecklas som chef och ledare.[_]På kliniken finns alla psykiatrins specialiteter representerade, akutpsykiatri, allmänpsykiatri, beroende, psykos och rättspsykiatri.[_]Det kommer att ges möjlighet att kombinera chefsuppdraget med eget kliniskt arbete och/eller egen forskning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Uppdraget innebär verksamhets-, budget- och personalansvar för läkargruppen. Du leder och fördelar det dagliga arbetet. Du har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning, läkarrekrytering, medarbetar-och lönesamtal. Du kommer att ha tillgång till kvalificerat administrativt stöd. Tillsammans med läkargruppen ansvarar du för att utveckla vården kring våra patienter samt kliniken till en av de främsta i landet. I uppdraget ingår även att företräda kliniken gentemot våra samarbetspartners.

Du deltar i klinikens ledningsgrupp och arbetar tätt ihop med verksamhetschef och övriga klinikledningen. Tillsammans med övriga chefer[_]kommer du att ha ett stort inflytande över utveckling och införande av nya arbetssätt och metoder.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulf Grahnat, tfn 072-50 99 120. Fackliga företrädare för Läkarföreningen är[_]Thorun Frennvall, tfn[_]010-242 24 41. Sista ansökningsdag är den 7 oktober. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Läkarchef Tillbaka till lediga jobb