Kommunikatör

Kommunikation, Regionledningskontoret

Vill du jobba med en av Sveriges största webbplatser – 1177 Vårdguiden?

Vi söker

Vi söker dig som är på väg att avsluta dina studier eller har några års erfarenhet och vill ha ett intressant och viktigt arbete fram till årsskiftet. Tjänsten är en projektanställning på heltid fram till 2018-12-31 med placering på Regionledningskontorets kommunikationsavdelning i Jönköping.   Vi vill att du har högskoleutbildning inom webbutveckling, media och kommunikation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med webb och webbpublicering, helst i EpiServer-miljö och gärna också kunskap av bildhantering för webb. Tillträde omgående.

Vi erbjuder 

Region Jönköpings län har ett generöst utbud av personalförmåner. Vi har bland annat friskvårdsbidrag och personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

1177 Vårdguiden, vår webbplats med information och tjänster för hälsa, vård och tandvård, har cirka 10 miljoner besök per månad. Användningen ökar kraftigt och bedöms fortsätta öka. För att möta behoven behöver den befintliga tekniska lösningen förnyas och webbplatsen 1177.se flytta till en modernare teknisk plattform, EpiServer 11. Under våren pågår förberedelser och i september startar den skarpa migreringen. Du kommer att ingå i ett projektteam som ansvarar för att Region Jönköpings läns 1177-innehåll förbereds, flyttas och kvalitetssäkras på den nya plattformen. Under sommaren kommer du att jobba med förberedelser inför migreringen samt vid behov, stötta upp för medarbetare som har semester.

För att trivas hos oss

Som person är du lösningsinriktad, konstruktiv, noggrann, van att hålla ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Du är lika bekväm med att arbeta självständigt som i samverkan med kollegor. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och slutför det du påbörjat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta sektionschef Sven-Åke Svensson, tfn 0706-324017 eller sektionschef Helena Pellnor, tfn 0767-247028.  Sista ansökningsdag är den 27 maj 2018, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Facklig kontaktperson för SACO: Dirk Jonker 010-242 28 35, för Vision: Carina Einarsson Jonsson 10-242 65 88.

Sök jobbet som Kommunikatör Tillbaka till lediga jobb