Tandhygienist, Gislaved Folktandvård

Gislaved Folktandvård

Till oss på Gislaved Folktandvård är det många patienter som vill komma och därför behöver vi bli fler. Nu finns möjligheten för dig som tandhygienist att bli en av oss!

Vi värdesätter allas kompetens och hjälps åt för att i rätt tid ge god vård till alla som behöver det. Du arbetar i en fin gemenskap tillsammans med erfarna kollegor. Vi handleder varandra för att ständigt utvecklas. Kulturen på vår klinik kännetecknas av flexibilitet och högt i tak. Vi finns i Gislaveds Vårdcentrum och har genomtänkta och nyrenoverade lokaler.

För att lära känna Gislaved Folktandvård, läs mer på Jobba på Gislaved Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist där treårig utbildning eller tidigare erfarenhet som tandhygienist är meriterande. Om du har kunskaper i journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Övriga krav är god svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidare anställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du tar ansvar för patientens behandling och motiverar patienten till hälsa genom hela livet.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter ett bra patientomhändertagande och har förmågan att även under tidspress ge kvalitativ service. I mötet med patienterna säkerställer du att ditt budskap nått fram och anpassar din kommunikation till varje individ. Genom ett gott omdöme gör du rätt prioriteringar och fattar rationella beslut.

Du värdesätter gott samarbete och är med och bidrar till ett bra arbetsklimat på kliniken. För oss är en god teamkänsla viktigt och för att trivas hos oss är du flexibel och tycker om att både ge och få ansvar. Du kommer gärna med egna idéer och tar initiativ till aktiviteter som utvecklar kliniken och tandvården.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Janna Lindroos eller klinikkoordinator Britt-Marie Kjellin på telefon 010-244 21 80.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 010 242 36 25.

Sista ansökningsdag är den 1 juni 2018.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Tandhygienist, Gislaved Folktandvård Tillbaka till lediga jobb