Undersköterska natt

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet B, Värnamo sjukhus

Vill du jobba på en välplanerad och toppmodern enhet med en bred inriktning, till exempel diabetes och patienter med akuta geriatriska sjukdomar? Vill du arbeta tillsammans med erfarna kollegor med stort engagemang? Arbeta med patienten i fokus och ha kul på jobbet? Det kan bli möjligt på medicin- och geriatrikkliniken på Värnamo sjukhus!

Vi erbjuder dig

Du får en anpassad introduktion med utgångspunkt från dina erfarenheter. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel nyrenoverat och modernt personalgym.

Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

vi erbjuder en tillsvidareanställning på 68,63 procent (sju nätter på tre veckor) med tillträde 1 juni 2018 eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket bland annat innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska. Om du har erfarenheter från arbete som undersköterska inom hälso- och sjukvård är det en merit. Vi vill anställa dig som är flexibel, positiv och vill bli en del av vårt goda arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Karin Johansson, 010-244 75 57. Facklig företrädare för Kommunal är Christina Ohbur, 010-244 76 80. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 maj 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska natt Tillbaka till lediga jobb