Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Område kirurgi

Vi söker

Är du legitimerad arbetsterapeut? Vi söker dig till Rehabiliteringscentrum i Värnamo, heltid, tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och bra arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder god introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Körkort krävs. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar inom ortopedi och kirurgi vid Värnamo sjukhus. I arbetet ingår bedömning och behandling/rehabilitering inom specialiserad vård. I öppenvård görs uppföljningar av handpatienter som remitteras från ortopedkliniken efter skada eller operation. Arbetet innebär kontakter med patienter, ibland även närstående, men också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklingsarbete är också en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba på sjukhus. Bra om du har erfarenhet av arbete som arbetsterapeut och gärna från handrehabilitering. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl, och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har lätt att ta initiativ och når resultat. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt, är god lyssnare och har lätt för att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Jonas Nilsson, tel 010-244 8869. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-05-31. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb