Sjukhusfysiker inom MR

Onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Är du intresserad av ett utvecklande och flexibelt arbete med möjlighet att kunna påverka arbete och beslut? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker eller nyutbildad sjukhusfysiker med förväntad legitimation inom kort som vill arbeta inom MR. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1 september eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.

Det här får du arbeta med

Du får bidra till en hög säkerhet i diagnostik genom att medverka vid metodutveckling, bildoptimering, nyanskaffning och kvalitetskontroll av utrustning. I tjänsten kommer du även arbeta med program för kvalitetskontroll, utbildning samt patientfrågor. Hos oss får du arbeta i nära samverkan med sjukhusfysiker, läkare, sjuksköterskor och ingenjörer samt självständigt arbeta med MR.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du tar egna initiativ och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar och organiserar ditt arbete, har förmåga att göra egna avvägningar och prioriteringar samt underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du skall ha lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet av MR-verksamhet och röntgen är önskvärt, men inte ett krav. Likväl ser vi erfarenhet eller kunskap av programmering som önskvärt. Då arbetet bedrivs i hela regionen är B-körkort ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill vara ett kunskapscentrum för de kliniker som bedriver verksamhet med joniserande och icke-joniserande strålning, vilket skall medverka till en hög säkerhet i diagnostik och behandling samt god strålsäkerhet för de anställda inom regionen.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsfysiker Åsa Ärlig, 010-242 34 33, asa.arlig@rjl.se. Facklig företrädare för Naturvetarna är sjukhusfysiker Susanna Crafoord-Larsen, 010-242 29 05. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2018. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukhusfysiker inom MR Tillbaka till lediga jobb