Servicepersonal

Närservice Värnamo

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som servicepersonal hos oss på Närservice Värnamo!

Vi söker

Vi söker nu en ny medarbetare till vår poolverksamhet vid Värnamo sjukhus och dess ytterområden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Det här får du arbeta med

Som servicepersonal inom vår poolverksamhet så kommer du att arbeta med dagligstäd och golvvård. Att arbeta i poolverksamhet innebär att du täcker för personal som är frånvarande samt där behov finns. Detta betyder att kravet på flexibilitet är högt då du ska kunna städa samtliga områden inom Värnamo sjukvårdsområde samt vårdcentraler och folktandvårder på våra ytterområden. Basplaceringen är i Värnamo. I tjänsten ingår att följa städpolicy/riktlinjer för hygienanpassad städning. Golvunderhåll utförs vid behov för att underlätta den dagliga golvstädningen, såsom skurning och highspeed. Självklart får du utbildning och grundlig introduktion på plats!

Vi har höga kvalitétskrav och är mycket måna om nöjda kunder.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du tidigare erfarenhet av städ så är detta meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift. B-körkort är ett krav och datavana är önskvärt. Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta serviceledare Helena Åsberg, tfn 010-244 71 63. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-244 79 31. Sista ansökningsdag är 31/5 men intervjuer kan komma att hållas löpande - varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb