Distriktssköterska/sjuksköterska

Hälsans vårdcentral 2, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen till oss på Hälsans vårdcentral 2!

Vi söker

Vi söker en engagerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska, med erfarenhet av telefonrådgivning gärna inom primärvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där arbetsuppgifterna växlar mellan i första hand telefonrådgivning, egen mottagning och arbete på vår distriktssköterskemottagning eller i akutteam. Viss tjänstgöring på Jourcentralen i Jönköping kan förekomma.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du har ett viktigt arbete med att vara patientens första kontakt för att sedan triagera till rätt vårdnivå på vårdcentralen så att patienten får en tydlig bild av vad som ska hända i nästa steg. Vi tar tillvara din kompetens och ger dig möjlighet att utveckla den. Vi ser gärna att du har ett intresse av hälsofrämjande arbete, såsom kostrådgivning och hälsosamtal.

Detta värderar vi högt

För att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård är vi i ständig utveckling. Vi ger dig förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Cecilia Svensson, tfn 010-242 58 23 alternativt 072-249 02 11, eller verksamhetschef Marie Sigfridsson, tfn 010-242 58 12. Facklig representant för vårdförbundet är Annika Bergdahl, tfn 010-242 58 05.

Sista ansökningsdag är 2018-05-27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb