Fysioterapeut

Gislaveds vårdcentral

Är du intresserad av att utveckla och forma framtidens primärvård är du välkommen till oss på Gislaveds vårdcentral!

Vi söker

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning, heltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård är önskvärt för tjänsten men inget krav. Utbildning i OMI, McKenzie, OMT, akupunktur, träningsterapi samt BK är meriterande.

Vi erbjuder dig

  • Arbete i nya fräscha lokaler
  • Omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik
  • Arbete som sker både självständigt och i team
  • Individuell kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Att arbeta hos oss innebär utvecklingsmöjligheter och ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara, utvecklas och utmanas! Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att få arbeta med poliklinisk bedömning och behandling av patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med våra övriga sjukgymnaster. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och inom ramen för rehabiliteringsarbetet finns möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Vi ser även att du är mån om ett gott samarbete och bemötande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors tfn 010 – 244 20 94. Facklig företrädare för SACO är Irene Herrstedt Tengberg 010-2424464. Sista ansökningsdag är den 7 maj.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb