Sommarvikariat köksbiträde

Område måltid

Vill du ha ett sommarjobb där du bidrar till god kost och utmärkt service för Höglandssjukhuset? Välkommen till Område måltid i Eksjö!

Vi söker

Vi söker sommarvikarier för tjänster i olika tjänstgöringsgrader. Beroende på behov och önskemål kan vi hitta ett passande jobb för dig. Du som söker ska vara minst 16 år. Vi ser gärna att du har gått hotell och restaurang utbildning eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Arbetserfarenhet är meriterande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Som en del av Område måltid bidrar du till värdeskapande för patienter och restaurangbesökare. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. Område måltid tillhör Verksamhetsstöd och service ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare.

Det här får du arbeta med

Vi tillagar mat och ger service till patienter på Höglandssjukhuset. Vi driver även restaurang och café för anställda och invånare i Region Jönköping län. Vi söker vikarier inom områdena: kök, disk, brickdukning och kallskänk, serveringspersonal i avdelningskök, restaurang och café samt transportörer.

För att du ska trivas hos oss

Känslan för mat och service är otroligt viktig, vi lagar mat från grunden och en förutsättning är att man brinner för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. God samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra är en förutsättning. Vi ser även att du är självgående, energisk och kan ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Thomas Pettersson tfn 010 - 243 42 05. Facklig företrädare för Kommunal är Birgitta Svensson tfn 010 - 243 59 95.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. För att din ansökan ska vara fullständig ber vi dig bifoga intyg på utbildningar och andra dokument som bedöms relevanta.

I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 6 maj.

Välkommen att söka via länken nedan!

Sök jobbet som Sommarvikariat köksbiträde Tillbaka till lediga jobb