Tandsköterska, Käkkirurgiska kliniken

Käkkirurgiska kliniken

Vid Odontologiska Institutionen bedrivs specialisttandvård inom odontologins åtta specialiteter. Vi är en av landets största godkända utbildare av specialisttandläkare och hit söker sig tandläkare från hela landet för att göra sin specialisttjänstgöring. Vi svarar även för konsultationsverksamhet samt fortbildningsprogram för länets tandvårdspersonal, både inom Folktandvården och privattandvården.

Forsknings- och utvecklingsarbetet, som i huvudsak har klinisk profil, har rönt stor uppmärksamhet både nationellt och internationellt. Det goda ryktet har gjort att Odontologiska Institutionen årligen tar emot många studiebesök.

Käkkirurgiska kliniken finns i moderna lokaler på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och här arbetar 60 personer inom specialiteterna bettfysiologi, käkkirurgi, röntgen samt sjukhustandvård.

Vi söker

Två behöriga tandsköterskor, gärna med tidigare erfarenhet inom käkkirurgisk verksamhet. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av journalsystemet T4 samt att du har gått en 15-poängskurs i operationssjukvård.

Vill du ha ett arbete med stora utmaningar och variation under din arbetsdag så är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde 20 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag till Folktandvårdens samtliga medarbetare. I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor.

Det här får du arbeta med

Operationsassistans och sterilarbete samt övriga sedvanliga tandsköterskeuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Du är en tillmötesgående person som alltid har patienten i fokus. Du tar ansvar för ditt arbete och känner ett stort engagemang för klinikens utveckling. Hos oss kan dagens förutsättningar förändras snabbt vilket ställer krav på att du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi hjälps åt i det dagliga arbetet och du trivs i samarbete med andra och gör vad du kan för att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring tjänsten kontakta klinikkoordinator Inger Fogelström på telefon 010-242 60 50.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningson 010-2442170.

Sista ansökningsdag är den 6 maj 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Käkkirurgiska kliniken Tillbaka till lediga jobb