Enhetschef

Enhet Utveckling

I modern verksamhetsutveckling är IT en viktig och naturlig del av verksamheten, och i takt med att verksamheten utvecklas, ökar också behovet av, och insatserna för, IT-utveckling. Den ökande digitaliseringen av vårt samhälle i stort medför att kraven på ändamålsenliga IT-lösningar ökar. Vår uppgift är att i allt snabbare takt tillhandahålla ändamålsenliga, snabba, säkra IT-lösningar med hög tillgänglighet för både verksamhet och medborgare.

Vi söker

Vi söker nu en enhetschef till enhet Utveckling. På den här enheten arbetar i huvudsak medarbetare i rollerna applikationsspecialist och systemutvecklare. De flesta ingår i någon förvaltningsgrupp och ett eller flera närliggande projekt. Enheten består av 34 medarbetare samt konsulter i ovanstående roller.

Vi söker en ledare, som med tydligt medarbetarfokus, ska ansvara för enhetens verksamhet och resultat utifrån fastställda mål och som vill vara med och arbeta för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som enhetschef ingår det att vara arbetsgivarrepresentant och ledare. Du ska i rollen som resursägare ge förutsättningar för medarbetare att göra ett bra arbete genom att inspirera och entusiasmera till utveckling. Andra viktiga ansvarsområden är kompetensförsörjning och rekrytering. Du ansvarar för personal och arbetsmiljö inom din enhet, samt för att enheten följer Region Jönköpings läns policys och riktlinjer. Du ingår i IT-centrums ledningsgrupp och direktrapporterar till din områdeschef. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du en positiv framtoning, lätt för att motivera och entusiasmera dina medarbetare och kollegor samt en mycket god samarbetsförmåga. Du är van vid att ha personalansvar och arbetsmiljöansvar, samt har god erfarenhet av att leda såväl medarbetare som konsulter. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet från IT-branschen. Erfarenhet av att arbeta agilt och arbete inom matrisorganisation är också viktiga kvalifikationer. Du har adekvat utbildning inom IT från universitet eller högskola.

Att vara enhetschef hos oss förutsätter att du har goda ledaregenskaper samt en förmåga att se till helheten. Du har ett tydligt medarbetarfokus, förmåga att organisera arbetet, delegera och tillvarata allas potential samt att driva förändring. Du har god erfarenhet av att leda och facilitera avstämnings- och enhetsmöten eller motsvarande och är en mycket god kommunikatör och informatör. Som person är du strukturerad, uthållig, prestigelös och drivande. Du har god förmåga att skapa förtroende och trygghet hos dina medarbetare, och är en god lyssnare. Mycket stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 30 april. Har du frågor kan du kontakta Områdeschef IT Anna Jerkegren Kullberg, tfn. 0725-180349. För fackliga frågor Vision Henric Fröden tel. 070-3936115, SACO Pekka Sirviö Strandroth tfn.010-242 65 54, Kommunal Marie Zwettler, tfn. 010-242 99 76.Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb