Sjuksköterska

Beroendemottagningen

Är du en person som gillar att arbeta självständigt med avancerad bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter? Beroendemottagningen i Jönköping söker dig som vill bidra med kompetens och energi i det dagliga arbetet och som är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete. Välkommen att söka till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Är du inte specialistsjuksköterska i psykiatri så ska du vara beredd att läsa vidareutbildningen så snart tillfälle ges. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat, med goda möjligheter till nära samarbete med kollegor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med avancerad bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten, arbetsförmedlingen, försäkringskassan och kriminalvården.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer samt tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, tfn 010-242 30 45. Facklig representant för Vårdförbundet är Anna Wänebring, tfn 010-24 23099.

Sista ansökningsdag är 29 april. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb