Skötare

Psykiatriska kliniken, avdelning B

Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar? I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara med på vår resa? Sök då till oss!

Vi söker

Dig som är utbildad skötare, gärna med erfarenhet inom psykiatrisk vård.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som ny medarbetare erbjuder vi dig en individuell introduktionsplan för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi tillämpar önskeschema. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter där du följer patienten från in- till utskrivning. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss

Du är en lugn och trygg person som har förmåga att sätta dig in i någons annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du tar egna initiativ, visar bra samarbete och bidrar till en god arbetsmiljö med eget engagemang.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur dina styrkor kommer till sin rätt på avdelningen och i verksamheten som helhet. Vi utgår ifrån att du har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att knyta kontakter, visar andra respekt och har förmåga att skapa delaktighet

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Anna Löfdahl, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn: 010-2435672. Fackförbund Kommunal, tfn: 010-4428277. Sista ansökningsdag är den 25 april 2018 men urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb