Undersköterska

Rehabiliteringsmedicin

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom rehabilitering samt några års erfarenhet inom yrket. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommaren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande och inspirerande arbete med fin arbetsmiljö! Vårt arbetssätt är teamarbete där du kommer att vara en av teammedlemmarna tillsammans med patient, närstående och övriga professioner. Dina arbetsuppgifter förutom omvårdnadsarbete kommer bestå av deltagande i olika gruppverksamheter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Du har förmåga att ta egna initiativ, visar bra samarbete och bidrar till en god arbetsmiljö med eget engagemang.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Christina Gustavsson, tel. 010-24 226 02 eller mobil 0725-171977. Facklig företrädare för kommunal är John Bolling eller Helen Näversten, tel. 010-24 226 24. Intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag är den 2018-04-27. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb