Sjuksköterska

Kirurgmottagningen, Värnamo sjukhus

Tycker du om utmaningar och vill vara en del i ett team? Då är du rätt person för jobbet som sjuksköterska på kirurgmottagningen!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vården och meriterande är om du har erfarenhet från mottagningsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta på vår kirurgmottagning som består av övre och nedre gastroenterologi, plastkirurgi, endoskopi och allmän kirurgi. Endoskopienheten är en stor del av kirurgmottagningen och mycket av arbetet kommer vara inom den verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta som kontaktsjuksköterska samt arbete med obesitaspatienter där vi har det länsgemensamma ansvaret för denna patientgrupp. Du kommer vara delaktig i team där fokus är att utveckla verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och vi värderar högt att du har förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ska tycka om att arbeta i högt arbetstempo och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi utgår från patientens fokus och ställer stora krav på god och säker vård med hög tillgänglighet. Vi vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Vårdenhetschef Wiveca Rydin, tfn: 010-244 84 04. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen, tfn: 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är den 29/4. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb